top of page

Szeretettel hívunk és várunk a 2017-es Regnum Majálisra, melyet a Dunakeszi Alagi Lóversenypálya és Tréningközpont díszparkjában rendezünk meg május 27-én!  

Arra hívunk, hogy találd meg milyen részt tudsz igazán jó szívvel vállalni azért, hogy ez a Majális egy nagy regnumi közösségélmény legyen: lehet ez pusztán a lelkes jelenléted, egy sátor állítása, szervezői segítség vagy éppen a szentlecke felolvasása... Bármi! Csak mindenképpen tudjad, hogy fontos hozzátenned neked is a részedet :)

Karszalag: az áprilisi és májusi 2. szerdákon, illetve ugyanezen hónapokban megrendezésre kerülő 3.keddi hajnali miséken lehet venni. 2. szerdákon Gut Zoli és Krómer Eszter fog körbemenni a réteggyűlések alatt, 3.keddi miséken pedig Szigeti Blankát keressétek.
ÁR: elővétel 500 Ft , helyszínen 1000 Ft, 6 éven aluliak számára ingyenes!! Ha valakinek ez az összeg gondot okoz, akkor írjon bátran a grmuemajalis2017@gmail.com email címre, és megoldjuk diszkréten. Emiatt nehogy valaki otthon maradjon :)
Utazás: Ha zöld eszközzel jössz, tehát vonat, bicikli, gyalog stb (kocsi zöld színe nem számít), a belépésnél kasz egy extra puzzle darabot. További extra puzzle-szerzési lehetőség, ha bejutsz a majálisra 9:30ig.
Ebéd: Megkérünk titeket, hogy az ebédhez HOZZATOK magatokkal KANALAT, hogy könnyebben tudjátok elfogyasztani az ételt.
Állat: a Lóversenypályán másnap verseny lesz, és sok versenyló már szombaton ott lesz a közelünkbe, így arra kérünk mindenkit, hogy a különböző háziállatokat (kutyát, macskát, aranyhalat stb.) ne hozzatok magatokkal. Megértéseteket köszönjük!

Ha bármi kérdésed lenne, írj az alábbi emailcímre: grmuemajalis2017@gmail.com

        Facebook-on is elérhetőek vagyunk!

  • Facebook Social Icon

Támogatóink:

bottom of page